lauantai 29. joulukuuta 2012

!!!! RASKAANA !!!!

Voi hyvä sylvi sentään! Täällähän ollaan ihan raskaana!
Vaikka olin optimistinen, että nyt se voisi vaikka tärpätäkin, niin silti kun teksti "raskaana" pärähti näytölle, iski semmoinen hepuli, etten toista muista. Jotenkin siihen ei vain osannut varautua, kun aina ennen testit ovat olleet selkeitä negatiivisia. Kiva yllätys oli vielä nuo viikot 2-3, eikä 1-2. Eli raskaushormonin määrä kehossa on jo jonkin verran kohonnut. JEEE!!!!

Tein testin tänä aamuna ja juoksin testin kanssa miehen luo keittiöön. En meinannut saada henkeä, kun hihkuin ja melkein panikoin testituloksen takia. Mies suhtautui asiaan paljon rauhallisemmin, mutta tuuleteltiin silti yhdessä. <3

En saanut viime yönä oikein nukuttua, kun jännitin testiä niin paljon. Nytkään ajatus ei oikein meinaa luistaa, kun tämä tuntuu vieläkin niin uskomattomalta.

Kumpa vain kaikki nyt menisi hyvin!
Nettilaskurin mukaan laskettu aika olisi 5.9.2013.
Olen siis oman laskelman mukaan nyt rv 4+2. Kumpa viikkoja tulisi vielä paljon paljon lisää!
Huomenna mennään miehen kanssa ulos syömään ja juhlimaan.
Maailman paras joululahja!

8 kommenttia:

 1. Voi ihanaa!!! Ihan mielettömästi onnea positiivisesta testituloksesta ja todella TODELLA paljon odotukseen. Kumpa kaikki menisi hyvin! =)

  VastaaPoista
 2. Noniin odotus kannatti! Hurjasti onnea! olen todella iloinen teidän puolesta! :)

  VastaaPoista
 3. Oi, oi! Mahtavaa! Paljon onnea :)

  VastaaPoista
 4. Onnea kovasti!! Itellä on juuri samana päivänä LA :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmuisesti ja onnea itsellesikin! Ihanaa, kun alkaa löytymään ihmisiä, joilla on sama tai lähes sama LA kuin itsellä. Onnea odotukseen! :)

   Poista
 5. Suuren suuret onnittelut! Elämä osaa yllättää!

  VastaaPoista
 6. Täältä vielä paljon myöhässä tulevat onnittelut!!! Palasin vasta blogien ääreen ja ihana löytää sinun onnellinen tilanne : ) !!!

  VastaaPoista