lauantai 6. lokakuuta 2012

Tapetointia

Aluksi ajattelin, että en tähän blogiin kirjoita muusta kuin lapsettomuudesta, ja siihen liittyvistä tunteista ja ajatuksista. Mutta nyt teen poikkeuksen, nimittäin halusin jakaa sisustusjuttuja tältä päivältä, koska se oli niiiin kivaa!

Olemme asuneet nykyisessa asunnossamme nyt noin puolitoista vuotta, emmekä ole paljon tehneet remonttia, koska ei ole ollut tarvetta. Emme myöskään kumpikaan ole koskaan aikaisemmin itse tapetoineet mitään, mutta se olikin yllättävän helppoa ja mukavaa. Tänään siis tapetoimme yhden seinän makuuhuoneesta, ja maalasimme pari eteisen seinää tehosteväreillä. En laita kuitenkaan kuvia kodistamme, koska pelkään, että minut tunnistetaan... Vaikka tuskin kukaan tuttuni lukee tätä blogia, mutta eihän sitä koskaan tiedä.

Makuuhuoneen seinään tuli tätä tapettia:

Kuva täältä
En haluaisi mainostaa ilmaiseksi, mutta taas tässäkin asiassa teen nyt poikkeuksen, jos joku muutin innostuu tästä tapetista. Tapetti oli merkiltään Feel 4 Home ja ostimme sen K-Raudasta.

Heti kun näin tuon tapetin, tiesin, että se on siinä! Ei tarvitse etsiä enää. Olen aina pitänyt neulomisesta, ja käsitöistä, vaikka viime aikoina olenkin ollut aika saamaton sillä saralla. Ehkä uusi tapetti inspiroi taas käsitöidenkin pariin?

Tämä päivä on siis mennyt tehokkaasti kotona puuhaillessa. Vie muuten tehokkaasti myös ajatuksia pois lapsettomuusasioista. Ensi viikolla olisi tarkoitus tapetoida vielä olohuoneesta kaksi seinää, kun nyt alkuun ollaan päästy. Ensin pitäisi vain löytää sopiva tapetti. Vielä ei ole kolmestakaan liikkeestä löytynyt sellaista, joka miellyttäisi meitä molempia.

Ja vielä kiertokuulumiset:

Menossa on nyt kp 6. Eilen aloitin Menopur-pistokset samalla annoksella kuin aiemminkin, eli 37,5 IU. Seurantaultra on ensi viikon perjantaina, kp 12. Mies vain on ensi viikolla iltavuorossa, eli se taas tuo omat kivat haasteensa vauvayritykseen. Mutta tässä kierrossa me onnistutaan silti, se on varma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti