perjantai 26. lokakuuta 2012

Shoppailuterapiaa

Pidin tänään vapaapäivän, ja käytin sen lähinnä ripsien huollossa käymiseen ja shoppailuun. Käyn niin harvoin kaupungilla, että ajattelin nyt sitten ostaa kerralla kaikenlaista tarpeellista. Tai no onko ne nykypäivänä enää niin tarpeellisia, kun tuntuu että vanhoilla tavaroillakin tietenkin vielä pärjäisi... Ostin uudet farkut, takin, kengät ja laukun. Ihanaa hemmotella itseä välillä kaiken stressin keskellä!

Lapsettomuuden lisäksi uusin stressinaihe on se, että meillä on asunnossa todettu kosteusvahinko. Asumme kerrostalon alimmassa kerroksessa, ja asuntomme on toiselta puolelta maanpinnan alapuolella. Ulkoseinän vesieristeet on ihan vanhentuneet ja puutteelliset, joten maakosteus on tullut meidän olo-, työ- ja vierashuoneeseen. Hyvin sateinen syksy ei ole yhtään auttanut asiaa. Edessä on siis iso remontti, kun lattiat joudutaan ainakin osittain purkamaan ja lattiaa ja seinää kuivataan. Joudumme todennäköisesti muuttamaan remontin ajaksi muualle. Onneksi taloyhtiö/taloyhtiön vakuutus maksaa suurimman osan kuluista. Omasta pussista joudumme varmaan maksamaan uudet lattiat, ja toki vastikkeessa maksamme oman osuutemme remontin kuluista. Oma kotivakuutuksemme auttaa tilapäisasumisen kuluissa. Mutta sitten vielä kaikki ylimääräinen harmi ja vaiva muuttaa muualle... Ilman tätäkin stressitekijää oltaisiin siis kyllä pärjätty.

Hääsuunnitelmat meillä on nyt toistaiseksi jäissä. Lapsettomuushoitojen ja kosteusongelman selvittämisen lisäksi ei kyllä millään riitä rahkeet ja raha järjestää vielä häät helmikuuksi. Onneksi ei ehditty varata hääpaikkaa. Häiden aika on sitten, kun olemme näistä elämän kiemuroista luovineet itsemme kuiville, ainakin sen remontin osalta.

Kierrossa menossa päivä 26, ja dpo n. 8. Mitään raskausoireita ei havaittavissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti