maanantai 29. lokakuuta 2012

Not Pregnant

Eilen itketytti. Taas. Olen itkenyt viimeisen vuoden aikana varmasti enemmän, kuin edellisen kymmenen vuoden aikana yhteensä.

Taaskin paha olo johtuu tästä hemmetin lapsettomuudesta. Tuli vain semmoinen olo, että en ole raskaana. Viime kierroissa minulla on aina muutamaa päivää ennen kuukautisten alkamista tullut tämä olo, joten itken aina negatiivista tulosta jo etukäteen. En tiedä mistä sen voin tietää, enkä sitä osaa selittää, tulee vain sellainen vahva tunne siitä, että mönkään meni taaskin. Onko se sitten joku kuudes aisti vai mikä, sitä en tiedä.

Tänä aamuna, kp 29 ja dpo n. 11 tein negatiivisen raskaustestin, ei siis yllätyksiä sillä saralla. Tietenkin vielä on aikaista, mutta en siltikään usko, että raskaana voisin olla.

Haluan ensi kierrossa toteuttaa ensimmäisen IVF:n. Koska lääkitys sitä varten pitää aloittaa jo kp 2, ajattelin soitella jo keskiviikkona tai torstaina klinikalle resepteistä ym. että ne on sitten valmiina, kun kuukautiset oikeasti alkaa. Ihan pyllystähän tämä on, että IVF:ään joudutaan, mutta pakko se on myöntää, että ei tästä muuten mitään tule.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti