torstai 18. lokakuuta 2012

Ovulaatio nro 6.

Olen pari päivää pitänyt vähän blogitaukoa, en ole kirjoittanut mitään enkä myöskään lukenut muiden blogeja. Se on tehnyt kieltämättä ihan hyvää.

Lapsenteko on kuitenkin ollut paljonkin mielessä viime päivinä, sillä ovulaatio minulla oli todennäköisesti eilen tai viime yönä. Tämä on nyt kuudes lääkkeillä aikaansaatu ovulaatio. Olemme koittaneet olla poikkeuksellisen aktiivisia makuuhuoneen puolella viimeisen viikon aikana. Olemme kahdeksan päivän aikana rakastelleet peräti kuusi kertaa, mikä on meille aivan todella paljon! Osa lääkäreistähän on sitä mieltä, että joka päivä ei saa olla yhdynnässä, että siittiöt ehtivät kypsyä kiveksissä. Olemme kuitenkin nyt yrittäneet tätä keinoa, kun vähemmällä seksin määrällä emme ole tulleet raskaaksi.

Minua kuitenkin mietityttää tämä sekstailu, että osuiko ajoitus kuitenkaan nappiin. Ovulaatio tuli myöhemmin kuin ajattelin, ja eilen meillä oli välipäivä miehestä johtuen. Jos siis kuitenkaan ei ajoitus osunut kohdilleen, vaikka kuinka yritimme. Noh, parin viikon päästähän se selviää.

Kaiken lisäksi, en ole ollenkaan varma, että ovulaatio edes oli onnistunut. Viime viikolla kun kävin seurantaultrassa, oli kumpikin kasvamaisillaan ollut munarakkula vielä niin pieni, että lääkäri joutui arvioimaan pregnylin pistämisajankohdan. En ole siis yhtään varma siitä, ehtivätkö munarakkulat kasvaa tarpeeksi isoiksi ennen irroituspistosta. Tein ovulaatiotestejä ennen pregnylin pistämistä, ja ne olivat kaikki selkeitä negatiivisia. Lykkäsinkin pregnylin pistämistä päivällä, koska olin ihan varma, että muuten pistän sen liian aikaisin.

Vaikka olen tähän asti ollut tyytyväinen lääkäriini, nyt alkaa vähän epäilyttää. En ymmärrä, miksei lääkäri voi ultrata myöhemmin uudestaan, jos munarakula on pieni seurantaultrassa.
Tällä hetkellä usko tämän kierron onnistumiseen on aika pieni. Eikä se edes harmita niin paljon (hyvä nyt vielä sanoa, kuitenkin itken silmät päästäni taas kun kuukautiset alkaa), jatketaan seuraavaksi hoitoja järeämmillä keinoilla, missä todennäköisyydetkin ovat paremmat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti