maanantai 5. marraskuuta 2012

500 päivää

Nyt on yksi merkkipaalu saavutettu, on kulunut 500 päivää siitä, kun mieheni kanssa päätimme vuosi sitten juhannusyönä, että voisi meille vauva tulla. Siitä on aika hemmetin pitkä aika!

Tämän mennessä saldo on tämä:
500 päivää yritystä
12 kiertoa
95 hormonipilleriä
41 hormonipistosta
49 ovulaatiotestiä
14 raskaustestiä
1226,30 kulutettua euroa
tuhansia kyyneleitä
0 raskautta

Ja niin kävi, kuten jo osasin odottaakin
Uusi kierto alkoi viime perjantaina. Toisaalta aika mielenkiintoista, miten hyvin sitä on viimeisen puolentoista vuoden aikana oppinut tuntemaan omaa kehoansa. Perjantaiaamuna laitoin siteen alushousuihin noin 15 minuuttia ennen vuodon alkua. Tuli vain olo, että kohta se alkaa. Mitenköhän huomaan raskausoireet sitten joskun jos/kun olen raskaana? Ainakin hyvin olen oppinut tunnistamaan raskaudettomuusoireet.

Nyt sitten marraskuu huilitaan, ja IVF toivottavasti joulukuussa. Saanpahan nauttia hyvillä mielin muutamista pikkujouluista, kun ei tarvitse miettiä mahdollista raskautta.

Kotikonnuilla
Viime viikonloppuna oli koirani kanssa vanhempieni luona kyläilemässä. Viikonloppuun mahtui iloa ja surua. Iloa siitä, kun käytiin isän ja äidin kanssa yhdessä keilaamassa ensimmäistä kertaa ikinä. Molemmat vanhempani ovat joskus nuoruudessaan harrastaneet keilaamista, mutta kummallakin oli yli 10 vuotta edellisestä kerrasta. Se ei kyllä heidän menoaan haitannut, kumpikin pesi minut ihan täysin. <3

Surua viikonloppuun puolestaan toi vanhan, 17-vuotiaan kissarouvamme elon loppu. Kissa lopetettiin lauantaina, koska se alkoi vain muutamassa päivässä saamaan epileptisiä kohtauksia, sekä lopetti syömisen ja juomisen lähes kokonaan. Oli aika päästää vanha lemmikki menemään. Aika koville se otti. Vaikka kissa oli jo vanha, jotenkin ei sitä vaan osannut valmistautua siihen menetykseen. Nyt olo alkaa olemaan jo parempi, enkä enää purskahda itkuun joka kerta kun kissa tulee mieleeni. On tämä kulunut viikko ollut kyllä taas niin tunteiden myllerrystä, että toivottavasti seuraavat pari viikkoa olisivat vähän tasaisempia.

2 kommenttia:

 1. Luin blogisi läpi ja liityin lukijaksi. Kirjoitat hyvin tunteistasi ja toivon, että tuleva joulukuun yritys tuottaa tulosta. Varmasti hyvä juttu pitää hieman taukoa ja hengähtää =)

  Kovasti tsemppiä sinulle ja miehellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti! :) Kiitos paljon ja tervetuloa lukijaksi!
   Luin blogiasi anonyymisti jo joskus kesällä, ja nyt sitten ihan avoimesti. Jaksamista loppuraskauteen Claudia! (olen ihan vähän vaan kade :)

   Poista