maanantai 12. marraskuuta 2012

Hiljaiseloa

Kylläpä onkin viime päivinä, oikeastaan viime torstaista asti ollut ihanan stressitöntä elämää lapsettomuusosastolla. Ensimmäistä kertaa hyvin pitkään aikaan en ole ajatellut koko ajan kierron kulkua ja masennellut lapsettomuuden vuoksi. Olen pystynyt keskittymään muihinkin asioihin elämässäni, mikä on tehnyt todella hyvää! En ole joka päivä lukenut lapsettomuusblogeja, eikä ole ollut tarvetta kirjoitella omaankaan blogiin kuulumisia. Viime viikkoisen klinikkakäynnin jälkeen olo ollut rauhallinen, ja jännittyneen odottavainen. Mutta aika hyvin jaksan vielä odottaa, joulukuista IVF-hoitoa siis.

Nyt olo on oikein optimistinen tulevan hoidon suhteen. Aikaisemmin en ole oikein sataprosenttisesti uskonut ja luottanut hoitojen onnistumiseen, mutta nyt tuntuu oikeasti silti, että voin tulla raskaaksi. Ajatella, voin olla raskaana jo jouluna, ja se on jo ihan pian!

Ennen hoitoja edessä olisi kuitenkin vielä kaikenlaista ylimääräistä. Joudumme etsimään väliaikaisen asunnon oman asuntomme kosteusvaurioremontin ajaksi, ja joudumme muuttamaan vielä ennen joulua. Vielä ei ole tiedossa mihin ja milloin muutamme, ja mihin laitamme osan tavaroista säilöön jos kaikki ei mahdu vuokra-asuntoon. Mutta aika hyvin tästäkin asiasta olen onnistunut vielä pysymään rauhallisena, ja uskon että kaikki asiat vielä järjestyy. Taloyhtiön hallituksen kokous on torstaina, joten sen jälkeen tiedämme taas paremmin mitä tulee tapahtumaan.

Olen suunnitellut kaikenlaista tekemistä tälle viikolle, joten ei edes kovin paljon haittaa, että mies on taas iltavuorossa. Ihanaa, kun on hyvä olo ja elämä hymyilee välillä minullekin! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti