sunnuntai 26. elokuuta 2012

Negatiivinen

Tein aamulla raskaustestin, nyt on dpo 12. Ei tullut haamun haamua!
Eipä tuo yllätyksenä tullut, kun ei minkäänlaisia raskausoireitakaan ole ollut. Täti tulee kylään siis varmaan ylihuomenna tai sitä seuraavana päivänä. Eihän tuo tietenkään mikään satavarma tulos vielä ole, mutta en jaksa uskoa, että raskaana olisin.

Vielä en ole itkenyt ollenkaan. Lähinnä on vaan tyhjä olo. Tietenkin tämä meni taas näin, kuinkas muutenkaan. Koko päivää on sävyttänyt pieni masentuneisuus, ei oikein ole energiaa tehdä mitään järkevää. Kun sitten joskus ehkä maybe kun olen raskaana, ja ne kaksi viivaa pärähtää testiin, voi sitä olla vaikea uskoa se todeksi, ja raskauteen totuttautuminen ei varmasti tule olemaan helppoa. Tähän lapsettomuuteen kun on jo niin kovasti ehtinyt asennoitua. Vaikka koitan joka kierrossa ajatella positiivisesti, että ehkä nyt olisi meidän aika. Odottelu jatkuu siis edelleen, ja ensi kierrossa jätetään Femarit kokonaan pois, ja piikitetään ainoastaan Menopuria. Onneksi en ole piikkikammoinen.

Käytiin miehen kanssa tänään kirpparilla. Hiplailin siellä vähän apeana vauvojen kaikkia ihania vaatteita. En ole toistaiseksi ostanut mitään raskausjuttuja tai vauvanvaatteita tulevaisuutta ajatellen. Jotenkin tuntuu, ettei minulla ole oikeutta ostaa mitään sellaisia. Vaikka toisaalta olisi kiva alkaa jo keräilemään kaikkia kivannäköisiä juttuja, silloin kun niitä sattuu tulemaan vastaan vaikka kirppiksillä. Maltan silti vielä mieleni, turhaan kiusaan vaan itseäni sellaisilla ostoksilla.

2 kommenttia:

 1. Heipä hei! Tulin seurailemaan tänne matkaasi! :)

  Toivottavasti teidän vuoro olisi pian! Ehkä jo tässä kierrossa. Onhan dpo12 vielä aikaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heimoi!

   Kiva että tulit, tervetuloa! Sullakin näyttää olevan menkkojen odottelu meneillään.
   Toivotaan, ettei niitä tule meille kummallekaan vasta kuin joskus ens kesänä. :)

   Poista