maanantai 17. syyskuuta 2012

Ovulaatio?

Ovulaatiota odotellessa. Nyt on meneillään kp 17, tänään pistin Pregnylin, ja ovulaation tulisi siis tapahtua keskiviikkona aamuyöstä.

Paitsi että, minulle tuli kamala epäilys, että olisiko meidän lääkäri voinut laskea munasolun kehitykseni väärin. Kävin siis kp13 seurantaultrassa, jossa munarakkula oli 12 mm kokoinen. Lääkäri määräsi pistämään Menopuria vielä kp13-16, ja kp 17 irroituspiikki Pregnylin. Tein eilen, kp 16 ovistestin, jossa viivat olivat lähes saman väriset. Tänään tehdyssä testissä testiviiva oli jo vähän vaaleampi. Voisiko olla, että ovulaatio minulla olisikin jo tänään, jos eilen sain ovisplussan? Toivottavasti ei, koska eilen kyllä pupuilimme, ja vielä tänäänkin myöhemmin (hih), mutta jos se ei riitäkään... Kaiken lisäksi minulla tuli jo kp 14 selkeä ovislimatulppa... Anteeksi, jos joku ei kestä suoraa limapuhetta. :) Täältä voi käydä lukemassa lisää opettavaisia limajuttuja.

Tää on nyt varmastikin vaan omaa stressaamista ja epäilemistä. Mutta silti toivon, että huolehdin turhaan. Nyt vaan pupuilua varmuuden vuoksi seuraavat pari-kolme päivää, ja toivotaan parasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti