perjantai 15. maaliskuuta 2013

Pari masukuvaa

Jo ennen raskautta olin varma, että sitten kun ollaan raskaana, niin joka päivä otetaan masukuvia! Niin varmaan. Tähän mennessä niitä on otettu kaikki kaksi. Mutta tästä nyt jatkossa ehkä vähän useammin, varsinkin kun parin viikon päästä saan käyttöön uuden kännykän, niin ei tarvi miehen luurilla niitä ottaa ja siirrellä läppärille.

Tässä olisi parin viikon takainen otos, post-it -lappu oli miehen idea, niin tietää paremmin milloin kuva on otettu.

Ja tässä tämänpäiväinen (rv 15+3), musta paita ei näköjään ole kaikkein kuvauksellisin:

Liikkeitäkö?
Eilen, kun ajoin autolla töistä kotiin noin 15 minuutin matkaa, niin tunsin pientä kuplimista masussa! Heti tuli mieleen, voisiko kyseessä olla vauvan liikkeet? En tiedä, voiko niitä nyt jo tuntea. Jostain muistaakseni luin, että vasta joskus 18.-20. -viikoilla liikkeet yleensä alkaa tuntumaan. Mutta ihana hytinä olo tuli heti, kun ajattelin vauvaani potkimassa kylkeäni. Kuplinta tuntui oikeassa kyljessä vähän kylkiluiden alapuolella. Sekin mietitytti, että voiko liikkeet tuntua niin ylhäällä, vaikka vauva on vielä aika alhaalla masussa... No, oli miten oli, kivalta tuntui, vaikka se saattoi olla vain omaa mielikuvitusta. Koitin koputella ja vähän painella masua, ja houkutella liikkeitä lisää, ja kyllä niitä muutaman kerran tuntui ajomatkan aikana. Pian näitä lisää!

1 kommentti:

  1. Ihanat masukuvat :) Itteäni harmittaa näin jälkikäteen kun otin tasan kaksi masukuvaa koko masusta. Noh ehkä ensi kerralla :P
    Mä tunsin ekat liikkeet 16+ viikolla, ja näin ne myös kun makasin just silloin selälläni!

    *mun blogini http://aitinaomanlainen.blogspot.fi/

    VastaaPoista